Terms & Conditions


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.dermal.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor care vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Dermal.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.


Dermal.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.dermal.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.


Site-ul Dermal.ro este gazduit de cipgraphics.com . Dermal.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.


 


Comunicari electronice


Prin accesarea site-ului www.dermal.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate Dermal.ro , comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Dermal.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site doar in cazul abonarii la serviciul Newsletter.


 


Drepturi de autor (copyright)


Intregul continut al site-ului www.dermal.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Dermal.ro si/sau furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Dermal.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Dermal a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Dermal.ro sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.


 


Accesul la informatiile continute de site


Dermal.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Dermal.ro , fara acordul scris al acesteia.


 


Datele personale


Pe site-ul www.dermal.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Dermal.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Dermal.ro numai in scopul declarat al acestui site.


Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc. vor putea fi transmise numai cu acordul prealabil al clientului prin abonamentul la serviciul Newsletter.


Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


 


Securitatea informatiilor


Dermal.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Dermal.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.dermal.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Dermal nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


 


Responsabilitati privind produsele


Dermal.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Dermal.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care Dermal nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. Dermal.ro nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Dermal.ro nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Dermal.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.


 


Limitari ale responsabilitatii


Dermal.ro nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.


Dermal.ro nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.


 


Drept aplicabil. Litigii


Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Dermal.ro /furnizorii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Dermal.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


 


Declinarea responsabilitatii


Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand usor diferi de acestea in ceea ce priveste ambalajul, culoarea, aspectul s.a. Dermal.ro nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate. Valoarea maxima a obligatiilor Dermal.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Dermal.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Dermal.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.


 


Politica de preturi


Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Dermal.ro isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor comercializate pe site-ul www.dermal.ro fara anuntarea prealabila a clientilor/utilizatorilor sai. Dermal.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Dermal.ro .


 


Dispozitii finale


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.